Nieuw jaar nieuwe kansen

Gepubliceerd op 19 december 2023 om 19:37

Het nieuwe jaar staat voor de deur, en laten we eerlijk zijn: Het nieuwe jaar is het perfecte moment voor een frisse start! Want nieuwe jaren bieden nieuwe kansen en met jouw goede voornemens om meer te bewegen en fitter te worden, worden wij bij Quo Vadis heel blij van, want bewegen is gezond.

Hardlopen biedt niet alleen de kans om fitter en gezonder te worden, maar ook om de dagelijkse sleur te doorbreken en even tijd voor jezelf te nemen. Of het nu gaat om een rustige ochtendrun genietend van de natuur of een energieke sprint bij zonsondergang, hardlopen biedt niet alleen positieve bijdrage aan een gezonder lichaam of levensstijl, maar is ook bevorderlijk voor je mentale gezondheid.

Vooral duursport

"Vooral duursport is goed, legt Bram Bakker uit." Tijdens een duurloop kan je lichaam geen cortisol aanmaken.

"De grootste fout die mensen maken is dat als ze het druk hebben dat ze het sporten gaan schrappen. Dan heb je het juist nodig!”

bron: ggznieuws.nl

Ons lichaam is gemaakt voor afstanden

Het lichaam van de mens is gemaakt om hard te lopen. Ons lichaam met heupen en twee voeten, de lengte van onze benen, onze schokabsorberende wervelschijven en het feit dat we kunnen zweten, stellen ons in staat kilometer na kilometer hard te lopen en het mooie is dat iedereen onder begeleiding kan leren hardlopen. Het is verstandig dit op een juiste manier te verrichten om zo blessure vrij te blijven. Quo Vadis biedt een hardloopclinic aan waar je onder begeleiding kan leren hardlopen.

Ga de uitdaging aan

Of je nu een doorgewinterde hardloper bent of net begint, bij Quo Vadis trekken we samen op en motiveren en inspireren wij elkaar.  Als startende hardloper raden we je aan om te beginnen met de hardloopclinic. Ben je al verder gevorderd en kun je de 5 km geheel al zelfstandig lopen, dan kan je overwegen om de hardloopclinic over te slaan en clublid te worden van Quo Vadis, want samen kom je verder!

Ga jij de uitdaging aan? Meld je aan voor de hardloopclinic van 12 weken of wordt lid van Quo Vadis

twijfels?

Twijfel je nog over lidmaatschap of de hardloopclinic?  Kom dan een keer gratis en vrijblijvend mee trainen op een van de trainingsdagen en proef de sfeer. Op de dag kan je zien hoe wij de training verzorgen en hoe de gemiddelde training verloopt en heb je de mogelijkheid de trainer alle vragen stellen. 

Heb je nog vragen of opmerkingen? Mail ons gerust op: clinic@quovadisbunschoten.nl 

Met sportieve groeten,
Team Quo Vadis