Steun je club ook digitaal

Quo Vadis timmert inmiddels hard aan de weg, maar ook digitaal staan we niet stil en proberen we steeds beter vindbaar te worden voor de online zoekmachines. Door beter vindbaar te worden genereren we meer (potentiële) bezoekers en komen we sneller bovenaan in de zoek resultaten.

Lees meer »

Het is officieel herfst

Het zal jullie vast niet ontgaan zijn het is officieel herfst vanaf 21 september. Dat betekend ook dat verlichting weer uit de kast gehaald mag worden en gecontroleerd moet worden of alles nog werkt. Goed zichtbaar zijn tijdens jouw run is wel zo veilig want, ook het overige verkeer moet wennen aan de veranderende weersomstandigheden.

Lees meer »

Vergadering commissie samenleving

Het voltallige bestuur was gisteravond aanwezig bij de Vergadering Commissie Samenleving 07-09-2023. Jos van Diermen maakte namens Quo Vadis gebruik van het Spreekrecht Burgers, om de visie van Quo Vadis onder de aandacht te brengen. Hij was om 7:35 uur al aan de beurt.

Lees meer »

Gastenboek terug

We zijn verheugd om met jullie te delen dat ons gastenboek weer online is en open staat voor jullie opmerkingen, gedachten en feedback! Na een korte afwezigheid zijn we weer enthousiast om deze waardevolle interactiemogelijkheid op onze website te herstellen.

Lees meer »

Hulckesteijnloop 2023

Op woensdag 30 augustus vond de 6e editie plaats van hulckesteijnloop plaats. Dit jaar startte de loop vanaf landgoed Energy Up in Flevoland, menig leden van Quo Vadis waren aanwezig en deden mee aan de race, een aantal van hen wisten in de prijzen te vallen.

Lees meer »

Lammert Bos 78 jaar!

In een wereld waarin leeftijd vaak word geassocieerd met beperkingen, blijft een opmerkelijk individu vandaag de dag bewijzen dat passie en vastberadenheid geen grenzen kennen. Op deze speciale dag vieren wij de 78e verjaardag van Lammert Bos.

Lees meer »