Coopertest maart 2024

Dinsdagavond, 5 maart, organiseert Quo Vadis weer een coopertest. Hierin kan men meten hoe het met de conditie is gesteld door 12 min lang zoveel mogelijk meters te rennen 🏃🏃‍♂️Het is geen wedstrijd maar een conditietest! Voordat de coopertest start gaan we eerst gezellig een rondje in lopen buiten de baan gevolgd door rek/strek oefeningen. Neem hiervoor je lichthesjes mee.

Lees meer »

Starten met hardlopen

Wil jij (weer) beginnen met hardlopen? Goed idee! Maar loop niet te hard van stapel, want starten met hardlopen heeft begeleiding en tijd nodig! Lees de 10 tips zodat jij kan "beginnen met hardlopen" en de perfecte start maakt.

Lees meer »

Gelukkig nieuwjaar

Namens het hele bestuur wensen we iedereen een sportief en voorspoedig nieuwjaar!  Moge 2024 gevuld zijn met kilometers van vreugde, persoonlijke records en bovenal een goede gezondheid.

Lees meer »

Oliebollenloop weer een feit

De traditiegetrouwe oliebollenloop is alweer een feit. De altijd erg gezellige en sportieve loop door het dorp is succesvol verlopen. Op de route waren mooie bezienswaardigheden en zagen we veel sfeerlichtjes. Met een ruime 8 kilometer op de teller hebben we genoeg calorieën verbrand om de traktatie te compenseren, want na afloop stonden er welverdiende oliebollen ons te wachten samen met warme chocolademelk en koffie.

Lees meer »

Fijne kerstdagen

Fijne kerstdagen voor iedereen! Moge deze tijd gevuld zijn met liefde, vreugde en mooie momenten samen met je dierbaren.

Lees meer »

Nieuw jaar nieuwe kansen

Het nieuwe jaar staat voor de deur, en laten we eerlijk zijn: Het nieuwe jaar is het perfecte moment voor een frisse start! Want nieuwe jaren bieden nieuwe kansen en met jouw goede voornemens om meer te bewegen en fitter te worden, worden wij bij Quo Vadis heel blij van, want bewegen is gezond.

Lees meer »

Hardloopclinic succesvol afgesloten

Gisterochtend hebben de dames van de maandagochtend clinic de dag feestelijk afgesloten door trainer Anton Schoonerbeek een Spakenburgs hart te overhandigen met als tekst: "Trots op onze trainer, Bedankt".

Lees meer »