Starten met hardlopen

Wil jij (weer) beginnen met hardlopen? Goed idee! Maar loop niet te hard van stapel, want starten met hardlopen heeft begeleiding en tijd nodig! Lees de 10 tips zodat jij kan "beginnen met hardlopen" en de perfecte start maakt.

Lees meer »

Gelukkig nieuwjaar

Namens het hele bestuur wensen we iedereen een sportief en voorspoedig nieuwjaar!  Moge 2024 gevuld zijn met kilometers van vreugde, persoonlijke records en bovenal een goede gezondheid.

Lees meer »

Oliebollenloop weer een feit

De traditiegetrouwe oliebollenloop is alweer een feit. De altijd erg gezellige en sportieve loop door het dorp is succesvol verlopen. Op de route waren mooie bezienswaardigheden en zagen we veel sfeerlichtjes. Met een ruime 8 kilometer op de teller hebben we genoeg calorieën verbrand om de traktatie te compenseren, want na afloop stonden er welverdiende oliebollen ons te wachten samen met warme chocolademelk en koffie.

Lees meer »

Fijne kerstdagen

Fijne kerstdagen voor iedereen! Moge deze tijd gevuld zijn met liefde, vreugde en mooie momenten samen met je dierbaren.

Lees meer »

Nieuw jaar nieuwe kansen

Het nieuwe jaar staat voor de deur, en laten we eerlijk zijn: Het nieuwe jaar is het perfecte moment voor een frisse start! Want nieuwe jaren bieden nieuwe kansen en met jouw goede voornemens om meer te bewegen en fitter te worden, worden wij bij Quo Vadis heel blij van, want bewegen is gezond.

Lees meer »

Hardloopclinic succesvol afgesloten

Gisterochtend hebben de dames van de maandagochtend clinic de dag feestelijk afgesloten door trainer Anton Schoonerbeek een Spakenburgs hart te overhandigen met als tekst: "Trots op onze trainer, Bedankt".

Lees meer »

Sint-Nicolaasloop wederom groot succes

Met een knisperend koude bries vond vandaag de Sint-Nicolaasloop 2023 plaats. De deelnemers werden getrakteerd op een prachtig parcours door de polder. Ruim 450 hardlopers deden dit jaar mee aan de Sint-Nicolaasloop. Ondanks de kou was de sfeer erg warm en gezellig.

Lees meer »

GKBS neemt deel aan Sint-Nicolaasloop

Zaterdag 2 december doet ds. Karsten van Staveren namens GKBS mee aan de 10km Sint-Nicolaasloop en hoopt hij geld op te halen voor de missionaire 7G-diensten en jeugdwerk van GKBS,  ds. Karsten van Staveren  is verbonden aan de Gereformeerde Kerk van Bunschoten-Spakenburg.

Lees meer »

Sponsoren Sint-Nicolaasloop 2023

Bedankt voor jullie geweldige steun aan de Sint-Nicolaasloop 2023, dankzij jullie bijdrage kunnen we samen een geweldig sportieve wedstrijd organiseren voor jong en oud. Vele hardlopers uit de wijde omgeving komen dan ook al jaren af op de Sint-Nicolaasloop.

Lees meer »

Algemene Ledenvergadering van 25-10-2023

We kijken terug op een zeer vruchtbare ledenvergadering gisterenavond. Tijdens de vergadering hebben we belangrijke beslissingen genomen, constructieve discussies gevoerd en waardevolle input ontvangen van alle aanwezige leden. Dank aan iedereen die heeft deelgenomen en heeft bijgedragen aan het succes van deze bijeenkomst. Samen werken we aan een bloeiende toekomst voor onze organisatie!

Lees meer »