Sint-Nicolaasloop wederom groot succes

Gepubliceerd op 2 december 2023 om 15:30

Met een knisperend koude bries vond vandaag de Sint-Nicolaasloop 2023 plaats. De deelnemers werden getrakteerd op een prachtig parcours door de polder. Ruim 450 hardlopers deden dit jaar mee aan de Sint-Nicolaasloop. Ondanks de kou was de sfeer erg warm en gezellig.

Het sportcomplex was gevuld met enthousiaste toeschouwers en deelnemers die vastbesloten waren om hun grenzen te verleggen onder streng toezicht van de Sint. De sfeer was ongekend goed, een schitterende dag vol sportiviteit. Met trots delen we mee dat we dit jaar een recordaantal hardlopers mochten verwelkomen op het sportpark.

Complimenten

Complimenten aan de gehele organisatie. Dankzij ieder zijn inzet liep alles gesmeerd en her en der ontvingen we al veel complimenten van aanwezige. Daarom willen we ook alle vrijwilligers, leden, deelnemers en ieder ander aanwezige bedanken voor deze mooie dag!

Hardloopclinic

Voor deze hardloopclinic deelnemers is de Sint-Nicolaasloop een proef van bekwaamheid. Alle aanwezige clinic deelnemers hebben hun uiterste inzet getoond en met de juiste doorzettingsvermogen de finish weten te behalen. We zijn supertrots op jullie prestaties!

Wij hopen de hardloopclinic deelnemers te kunnen verwelkomen als lid om de behaalde prestaties te onderhouden en/of te verbeteren.

Samen kom je verder

De hardloopclinic training laat weer goed zien dat met de juiste begeleiding en inzet van de deelnemers de 5 km behaald kan worden.

 

(Spoiler alert: De volgende hardloopclinic start 15 januari 2024)

Uitslagen

De uitslagen zijn direct bekend en zichtbaar na de finish, zodra alle foto's beschikbaar zijn vind je die ook bij de uitslagen (de eerste foto's staan al vast in het album) houd zeker onze website in de gaten.  

    Update: Alle foto's zijn inmiddels beschikbaar gesteld.

De Sint heeft laten weten tevreden terug te kijken op Sint-Nicolaasloop 2023. 

Tot volgend jaar!

 

- Team Quo Vadis -

Vergeet ons niet te volgen op: