Missie

Inleiding

Quo Vadis Bunschoten is niet zomaar een club, maar een laagdrempelige club waarin het plezier met hardlopen centraal staat. We zijn een gemeenschap van toegewijde hardlopers die streven naar sportief levensstijl, goed welzijn en sociale verbinding.
Bij ons is plek voor iedereen, jong, oud, snel, langzaam beginner of ervaren hardloper. 

Missie

Quo Vadis Bunschoten heeft als missie om inwoners van de gemeente Bunschoten en omliggende dorpen en steden op een laagdrempelige manier deel te nemen aan een hardloopsport in groepsverband waarbij wij jou kunnen helpen met het behalen van jouw sportieve doelen. We doen dit met begeleiding en ruimte te beiden aan veel mogelijkheden aan trainingen, zo is er altijd wel een moment dat je wel kan hardlopen.

Tijdens onze duurlopen zorgen we voor een goede balans dat iedere individu de mogelijkheid heeft om op eigen tempo te lopen, zo spreken we bijvoorbeeld bepaalde punten af op de looproute waarbij de kopgroep omkeert en weer aanhaakt bij de staartgroep, zo maken de ervaren lopers meer kilometers ten opzichte van de minder ervaren lopers en blijft het voor iedereen uitdagend, maar nog veel belangrijker zo blijft er niemand achter want uiteindelijk draait het om samen verder komen!  

Bij Quo Vadis altijd wel een groepje gelijkgestemde waar je aan kan sluiten,
gezellig 
en zo leer je nog mensen kennen ook.

Toekomstvisie

Quo Vadis Bunschoten streeft ernaar om uit te groeien tot een van de meest toegankelijk en actieve hardloopgemeenschap in de omgeving. We willen blijven groeien, bloeien, nieuwe leden aantrekken en blijvend bijdragen aan de gezondheid en het welzijn van onze leden. We dromen van een toekomst waarin Quo Vadis Bunschoten niet alleen een plek is om te hardlopen, maar ook een bron van inspiratie, vriendschap en gezondheid voor iedereen die zich bij onze club aansluit.

Met sportieve groet,
Team Quo Vadis