SPONSOREN EEMMEERLOOP 2020 

quovadis logo                                                         

 


Uit de startblokken!


Beste hardloopvrienden en hardloopvriendinnen.

Afgelopen week hebben we als bestuur met elkaar overleg gehad en zijn we blij dat we jullie het volgende goede nieuws kunnen vertellen:

Vanaf donderdag 2 juli as. gaan we met elkaar weer op de vertrouwde manier trainen.

Het clubhuis wordt deze week nog een keer extra schoongemaakt zodat we donderdag ook in dat opzicht een frisse start mogen maken.
Wij willen jullie vragen om bij het betreden van het clubgebouw je handen te desinfecteren met de handgel die wij op de bar hebben staan.

We zijn opgelucht dat we met elkaar weer onder gewone omstandigheden kunnen gaan hardlopen, maar vragen jullie wel om op jezelf en elkaar te letten.
Dus wanneer je jezelf niet helemaal fit voelt, sla dan de training over en kom pas weer wanneer je minimaal 24 uur klachtenvrij bent.
Het is mogelijk dat de conditie van je loopmaatje beter is dan die van jezelf, begin dus op een niveau wat je aankunt en overvraag je atletische lijf niet.

Omdat we de komende periode toch nog voorzichtig moeten blijven, geven we onze trainers ook de vrijheid een training in te korten
of af te blazen wanneer zij dat nodig vinden.
Ook zullen wij de berichten en de richtlijnen van het RIVM blijven volgen.

Hoewel we onder aangepaste omstandigheden al een beetje met trainen zijn begonnen is dit toch een feestelijk moment.  Dus: van harte welkom vanaf 2 juli!


Veel loopplezier,

Bestuur Quo-Vadis