Nieuws-banner-1024-203.jpg

 

 sint1

Deze prachtige polderloop vindt dit jaar plaats op zaterdag 2 december
en is alweer voor de 42e keer.
 
Let op! voorinschrijving kan tot uiterlijk woensdag 29 nov 23.59 uur

Voor meer informatie en online inschrijving zie de Sint pagina.
 
of klik HIER om direct in te schrijven!


 

 

 

 

 

 

Epe

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Verschenen zaterdag 4 november vertrok ik met 4 loopmaatjes richting de Veluwe voor onze 1e halve marathon sinds langere tijd. Lammert Bos wilde na 2 jaar de halve nu helemaal uitlopen, Margreet Huijgen en Aleida de Graaf gingen er lekker van genieten, Zeger Roos had na zijn eerste halve marathon de smaak te pakken gekregen. En ik, ik had een afspraak met mijzelf. Want de afgelopen twee jaar had werd mijn voorbereiding een paar maal onderbroken door een verblijf in het Meander, maar nu mocht ik eindelijk te paard.

 

Dinsdag 31 oktober 2017 j.l. werden in de Rabobank te Bunschoten de cheques uitgereikt aan de deelnemende verenigingen van de Rabobank (Randmeren) Clubkas Campagne 2017. Quo-Vadis kreeg hier een cheque van maar liefst €345,00!! Een fantastisch bedrag waar we heel erg dankbaar voor zijn. Hierbij willen wij iedereen bedanken die heeft gestemd op Quo-Vadis. Uiteraard bedanken wij ook Rabobank Randmeren voor het organiseren en het beschikbaar stellen van de financiële middelen van deze Clubkas Campagne.

 Clubkas2017

Magreet de Jong en Janneke Heijnen tonen hier de cheque namens Quo-Vadis.
 

Op maandag 23 en dinsdag 24 oktober j.l. (wk43) is de 3000mtr van onze jaarlijkse baancompetitie gelopen. 
Zie HIER een overzicht van de gelopen tijden.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zaterdag 14 okt jl. liepen er 9 QV leden mee aan de Arkervaartloop in Nijkerk.
Zie hier de gelopen TIJDEN en wat actie FOTO'S

 

 

 

 

 Vok 2017Vis 2017

 

 

 

 

 

 

 

 

Vrijdagavond 8 september jl. werd de traditionele QV visbakavond gehouden. Vok Koelewijn, meester in het bakken van vis wist de sliptong weer heerlijk bruin te bakken. Naast het visbakken werd er op deze avond als dank voor het verzorgen van de zomertraining aan Tjeerd, Vok en Wim door clublid Aleida nog een klein presentje overhandigd.
Al met al weer een geslaagde avond. zie hier nog wat foto's 

 

  
clubhuis1
 
De vakantie is bijna voorbij en dat betekent dat het tijd is om de hardloopschoenen weer aan te trekken en te gaan hardlopen.
Vanaf maandag 21 augustus 2017 gaan de reguliere trainingen weer van start. Alle leden en uiteraard ook nieuwe leden zijn van harte uitgenodigd om onder deskundige leiding lekker te gaan trainen. Twijfel je?
Kom gewoon een keer lekker meelopen en je zult zien dat hardlopen in groepsverband veel leuker is dan alleen. 
Als starter bent u van harte uitgenodigd om mee te doen aan onze hardloopclinic welke start op maandag 28 augustus.

                                                            
 
 

Dinsdagmorgen 30 mei 2017 j.l.

De loopgroep van Jan Beentjes verzameld zich bij "de Generaal" te Baarn. Jan geeft hier voor "Quo-Vadis" zijn
laatste training. Gezamelijk rennen we onder begeleiding van Jan door het mulle zand om na een goed uur weer
bij de Generaal uit te komen. Daar genieten we van een kop koffie met appelgebak en nemen met een dankwoord
afscheid van een trainer die veel voor onze vereniging heeft betekend. Jan kwam op 1-10-2001 bij onze club en heeft vele malen clinics gegeven.Ook was hij actief in het opleiden van vele assistent trainers. Hij deed dit met veel passie en toewijding. Jan heeft zich altijd zeer thuigevoeld tussen die Bunschoters en Spakenburgers met hun dialect.

Jan, namens de vereniging "Quo-Vadis" en het bestuur, bedankt voor jou inzet in al die jaren.

 

Na een periode van maar liefst 8 jaar hebben de bestuursleden Aleida de Graaf en secretaresse Marja Koelewijn aangegeven te stoppen. Op de jaarvergadering van 29 maart jl. sprak onze voorzitter namens "Quo-Vadis" zijn dank uit voor het vele werk wat zij hebben verzet met name voor onze "Eemmerloop" en "Sint Nicolaasloop"
Als blijk van waardering werd er een bon en een flesje aan beide dames overhandigt. 

 

 

Hardlopen1

 

 

 

De einduitslagen van de gelopen baanafstanden zijn HIER te vinden.
Ook de gelopen tijden van de 5 km clubloopjes kunt u HIER bekijken.Zaterdag 11 maart j.l. liepen 4 QV-ers mee met de "Veluwepoortloop" in Nijkerk.
Opnieuw weer 2 mooie PR's. Zie hier de gelopen tijden.

 

 

 

cooper

Op maandag 6 en dinsdag 7 februari werd er door diverse leden een 'Coopertest' gelopen. Dit is een loop waarin men in een tijd van 12 minuten zoveel mogelijk meters moet proberen af te leggen. Deze loop geeft een indicatie hoe het gesteld is met de conditie van de loper. Zie HIER de gelopen tijden.

 

 

 

 

Nieuwj 2017

Maandagavond 2 jan 2017 is de nieuwjaarsreceptie van Quo-Vadis gehouden. Met een redelijke opkomst nam onze voorzitter Tjeerd Koelewijn het woord voor een terugblik op het jaar 2016. Een woord van dank ging in eerste instantie richting de organisatoren van de Eemmeerloop en de Sint-Nicolaasloop. Ook werden de trainers bedankt voor hun inzet. 
Helaas hebben wij op dit moment te kampen met wat blessureleed van enkele trainers. Ook hebben de trainers Eef de Graaf en Jan Beentjes eerder al te kennen gegeven dat zij na dit seizoen gaan stoppen als trainers. Gelukkig hebben we binnen QV een 5 tal mensen bereidt gevonden om de cursus 'Assistent trainer' te gaan volgen, wat door Jan Beentjes voor de laatste maal wordt verzorgd. Ook hiervoor dank. Door de moordende concurrentie en ondanks een grote advertentie in de plaatselijke krant is het ledenaantal afgelopen jaar sterk afgenomen. We hopen dat we dit jaar hierin stabiel mogen blijven. Het Bestuur van QV wil de leden oproepen om de jaarvergadering te bezoeken om daarin met nieuwe ideeën te komen. Tevens zoeken wij opvulling voor een vacature van Marja Koelewijn, die heeft aangegeven om te stoppen als secretaresse. Verder meldt de voorzitter dat er binnen QV 3 lopers al 30 jaar of langer, lid zijn. Het gaat hier om de volgende personen:
Yvonne Verhoef, die als rolmodel, ondanks tegenslag toch weer volop traint bij Jan Beentjes op de dinsdagmorgen.
Jos Schellart, die zijn verdienste als voorzitter bij de club heeft gehad en ook de 'Eemdijkloop' die hij heel wat jaren organiseerde en natuurlijk elk jaar de prijsuitreikingen van de 'Eemmeerloop' op zich nam.
Vok Koelewijn, die als zomertrainer met zijn befaamde toespraken bekent is, maar ook de heerlijke sliptong wat hij elk jaar weer lekker voor ons bakt.
Een woord van dank voor hun trouwe lidmaatschap met daarbij een klein presentje werd aan deze 3 leden overhandigd.
Namens het bestuur van Quo-Vadis wenst de voorzitter tot slot een ieder een gezond, blessurevrij en vooral een sportief 2017 toe. Zie hier wat foto's van deze avond.

 

 

 

De uitslagen per etappe van de duolopers en de estafette teams van de Eemmeerloop 2016 vind je hier.

Op 2 april jl. liepen een 6 tal QV lopers mee aan de 'Halve van Nunspeet'.Uitblinker in deze wedstrijd was Theo Muys met een geweldige PR tijd van 01:27:06. Lammert bos moest als gevolg van een val veroorzaakt door kramp zijn wedstrijd vroegtijdig afbreken. Daarnaast liepen Aleida en Margreet H. de halve marathon met de Kippenren in Barneveld. Hier de uitslagen en natuurlijk ook een aantal aktiefoto's.
 
 

 

Zaterdag 12-03-2016 jl. liepen een tiental Quo-Vadis leden mee met de 'Veluwepoortloop' in Nijkerk. Geweldige weersomstandigheden zorgde voor een zeer geslaagde wedstrijd met een aantal prachtige PR's (tijden) en daarbij ook nog een viertal lopers die ook nog eens in de prijzen vielen.
Hier de bijbehorende foto's. Gefeliciteerd!
 

Zaterdag 9 januari j.l. was er in Woudenberg de 29ste Florijnwinterloop. In totaal deden hier 9 QV-ers aan mee plus 1 gastloopster. 5 lopers liepen de 10 Engelse Mijl en 5 lopers de 10 Km bosloop. Zie hier de gelopen tijden.

Op oudejaarsdag deden een 3 tal ‘Quo-Vadis’ leden mee aan de Sylvestercross in Soest. Om 15.00 uur was de start van de prestatieloop van 9 km verdeeld in rondjes van steeds 3 km.  Zie hier hun gelopen tijden:
     Jaap Duijst  51:03  /  Alice Bos 51:48  / Dineke Beukers   59:17

Sylvertercross2015

Vanwege een sterke daling van het aantal deelnemers van de conditiegymgroep (op zaterdagochtend) heeft het bestuur, in samenspraak met de trainers, besloten om te stoppen met de conditiegymgroep. De kleine groep overgebleven deelnemers zijn middels een brief op de hoogte gesteld van dit besluit. De opheffing van deze sportgroep is per 1 januari 2016.
Het bestuur

Sponsors Sint-Nicolaasloop