Nieuws-banner-1024-203.jpg

 

 nieuwj2018a

Donderdagavond 4 jan 2018 was de nieuwjaarsreceptie van Quo-Vadis. Met een redelijke opkomst nam onze voorzitter Tjeerd Koelewijn het woord voor een terugblik op het jaar 2017.

 

Op 8 januari start er een vervolgclinic waarbij de deelnemers getraind worden naar een afstand van 10 km.
Er is nog beperkt plaats voor nieuwe deelnemers! Voorwaarde is wel dat men al 5 km aan één stuk kan hardlopen.

In het kort de kenmerken van de clinic:hardloopclinic

Doel afstand : 10 km

Periode : 8 januari 2018 – 26 mei 2018

Hardloopwedstrijd : Incl. Deelname Eemmeerloop 26 mei 2018 

Trainingsdagen : maandag en donderdag

Trainingstijden : 19:30 – 20:30 / 20:45 uur

Aantal trainingen : 37

Trainer : Piet Wassenaar 

Prijs : € 52,50

Interesse? Stuur uw mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij nemen dan z.s.m contact met u op.
 clinic2017

Op maandag 28 augustus 2017 j.l. ging onder leiding van trainer Piet Wassenaar een
nieuwe clinic van start. Doel was om in 13 weken de lopers te trainen naar een afstand van 5 Km welke zij tijdens de "Sint Nicolaasloop"als afsluiting in de praktijk konden brengen.

Maar liefst 35 nieuwe lopers melden zich voor de clinic. In oktober was er een coopertest en op 2 dec liepen er 25 van hen uiteindelijk de "Sint Nicolaasloop" en waren stuk voor stuk bere trots op hun prestaties.

Zie hier de resultaten!

In de maand december traint het grootste gedeelte van deze groep gewoon door, waarna er in januari een vervolg op deze clinic van start gaat en een groep van 23 lopers gaat werken naar een afstand van 10 Km om straks op 26 mei 2018 deel te gaan nemen aan de 34e "Eemmeerloop"

Nieuwe leden kunnen zich voor deze vervolgclinic nog altijd aanmelden!
Voorwaarde is wel dat u 5 Km kunt hardlopen.

Interesse? stuur een e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


 

 

 

KOUDE MAAR MOOIE "SINT NICOLAASLOOP 2017"

De 42e "Sint Nicolaasloop 2017" is inmiddels weer achter de rug. Al vroeg in de ochtend waren er al weer Sint 2017vele vrijwilligers op de been om deze dag goed te laten verlopen. Al snel werd duidelijk dat het een koude dag zou worden, maar dat mocht de pret niet drukken. Net als voorgaande jaren wist een ieder wat en hoe alles weer moest worden ingevuld. Nieuw dit jaar was de koek en zopie tent die aan de zijkant van de baan was gestationeerd. Om half elf klonk het startschot van de kidsrun waaraan dit jaar 18 kinderen de 1200 mtr baan (3 rondjes) gingen lopen. Fantastich om te zien hoe deze jonge kinderen het tegen elkaar opnemen.

Vervolgens werden vanaf elf uur, om de 5 minuten de afstanden van 15, 10 en 5 km weggeschoten en gingen er zo'n 376 lopers de strijd met de ijzige kou aan. Uiteindelijk kon de organisatie terugkijken op een koude maar super geslaagde dag met dank aan alle vrijwilligers, sponsors en natuurlijk alle deelnemers die ook dit jaar weer present waren. 

De uitslagen kunt u via deze LINK nog even op uw gemak bekijken.

Ook zijn er links en rechts weer vele foto's door diverse mensen gemaakt. Zie  DEEL1 en DEEL2

 

 

 

 

 

Epe

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Verschenen zaterdag 4 november vertrok ik met 4 loopmaatjes richting de Veluwe voor onze 1e halve marathon sinds langere tijd. Lammert Bos wilde na 2 jaar de halve nu helemaal uitlopen, Margreet Huijgen en Aleida de Graaf gingen er lekker van genieten, Zeger Roos had na zijn eerste halve marathon de smaak te pakken gekregen. En ik, ik had een afspraak met mijzelf. Want de afgelopen twee jaar had werd mijn voorbereiding een paar maal onderbroken door een verblijf in het Meander, maar nu mocht ik eindelijk te paard.

 

Dinsdag 31 oktober 2017 j.l. werden in de Rabobank te Bunschoten de cheques uitgereikt aan de deelnemende verenigingen van de Rabobank (Randmeren) Clubkas Campagne 2017. Quo-Vadis kreeg hier een cheque van maar liefst €345,00!! Een fantastisch bedrag waar we heel erg dankbaar voor zijn. Hierbij willen wij iedereen bedanken die heeft gestemd op Quo-Vadis. Uiteraard bedanken wij ook Rabobank Randmeren voor het organiseren en het beschikbaar stellen van de financiële middelen van deze Clubkas Campagne.

 Clubkas2017

Magreet de Jong en Janneke Heijnen tonen hier de cheque namens Quo-Vadis.
 

Op maandag 23 en dinsdag 24 oktober j.l. (wk43) is de 3000mtr van onze jaarlijkse baancompetitie gelopen. 
Zie HIER een overzicht van de gelopen tijden.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zaterdag 14 okt jl. liepen er 9 QV leden mee aan de Arkervaartloop in Nijkerk.
Zie hier de gelopen TIJDEN en wat actie FOTO'S

 

 

 

 

 Vok 2017Vis 2017

 

 

 

 

 

 

 

 

Vrijdagavond 8 september jl. werd de traditionele QV visbakavond gehouden. Vok Koelewijn, meester in het bakken van vis wist de sliptong weer heerlijk bruin te bakken. Naast het visbakken werd er op deze avond als dank voor het verzorgen van de zomertraining aan Tjeerd, Vok en Wim door clublid Aleida nog een klein presentje overhandigd.
Al met al weer een geslaagde avond. zie hier nog wat foto's 

 

  
clubhuis1
 
De vakantie is bijna voorbij en dat betekent dat het tijd is om de hardloopschoenen weer aan te trekken en te gaan hardlopen.
Vanaf maandag 21 augustus 2017 gaan de reguliere trainingen weer van start. Alle leden en uiteraard ook nieuwe leden zijn van harte uitgenodigd om onder deskundige leiding lekker te gaan trainen. Twijfel je?
Kom gewoon een keer lekker meelopen en je zult zien dat hardlopen in groepsverband veel leuker is dan alleen. 
Als starter bent u van harte uitgenodigd om mee te doen aan onze hardloopclinic welke start op maandag 28 augustus.

                                                            
 
 

Dinsdagmorgen 30 mei 2017 j.l.

De loopgroep van Jan Beentjes verzameld zich bij "de Generaal" te Baarn. Jan geeft hier voor "Quo-Vadis" zijn
laatste training. Gezamelijk rennen we onder begeleiding van Jan door het mulle zand om na een goed uur weer
bij de Generaal uit te komen. Daar genieten we van een kop koffie met appelgebak en nemen met een dankwoord
afscheid van een trainer die veel voor onze vereniging heeft betekend. Jan kwam op 1-10-2001 bij onze club en heeft vele malen clinics gegeven.Ook was hij actief in het opleiden van vele assistent trainers. Hij deed dit met veel passie en toewijding. Jan heeft zich altijd zeer thuigevoeld tussen die Bunschoters en Spakenburgers met hun dialect.

Jan, namens de vereniging "Quo-Vadis" en het bestuur, bedankt voor jou inzet in al die jaren.

 

Na een periode van maar liefst 8 jaar hebben de bestuursleden Aleida de Graaf en secretaresse Marja Koelewijn aangegeven te stoppen. Op de jaarvergadering van 29 maart jl. sprak onze voorzitter namens "Quo-Vadis" zijn dank uit voor het vele werk wat zij hebben verzet met name voor onze "Eemmerloop" en "Sint Nicolaasloop"
Als blijk van waardering werd er een bon en een flesje aan beide dames overhandigt. 

 

 

Hardlopen1

 

 

 

De einduitslagen van de gelopen baanafstanden zijn HIER te vinden.
Ook de gelopen tijden van de 5 km clubloopjes kunt u HIER bekijken.Zaterdag 11 maart j.l. liepen 4 QV-ers mee met de "Veluwepoortloop" in Nijkerk.
Opnieuw weer 2 mooie PR's. Zie hier de gelopen tijden.

 

 

 

cooper

Op maandag 6 en dinsdag 7 februari werd er door diverse leden een 'Coopertest' gelopen. Dit is een loop waarin men in een tijd van 12 minuten zoveel mogelijk meters moet proberen af te leggen. Deze loop geeft een indicatie hoe het gesteld is met de conditie van de loper. Zie HIER de gelopen tijden.

 

 

 

De uitslagen per etappe van de duolopers en de estafette teams van de Eemmeerloop 2016 vind je hier.

Op 2 april jl. liepen een 6 tal QV lopers mee aan de 'Halve van Nunspeet'.Uitblinker in deze wedstrijd was Theo Muys met een geweldige PR tijd van 01:27:06. Lammert bos moest als gevolg van een val veroorzaakt door kramp zijn wedstrijd vroegtijdig afbreken. Daarnaast liepen Aleida en Margreet H. de halve marathon met de Kippenren in Barneveld. Hier de uitslagen en natuurlijk ook een aantal aktiefoto's.
 
 

 

Zaterdag 12-03-2016 jl. liepen een tiental Quo-Vadis leden mee met de 'Veluwepoortloop' in Nijkerk. Geweldige weersomstandigheden zorgde voor een zeer geslaagde wedstrijd met een aantal prachtige PR's (tijden) en daarbij ook nog een viertal lopers die ook nog eens in de prijzen vielen.
Hier de bijbehorende foto's. Gefeliciteerd!
 

Zaterdag 9 januari j.l. was er in Woudenberg de 29ste Florijnwinterloop. In totaal deden hier 9 QV-ers aan mee plus 1 gastloopster. 5 lopers liepen de 10 Engelse Mijl en 5 lopers de 10 Km bosloop. Zie hier de gelopen tijden.

Op oudejaarsdag deden een 3 tal ‘Quo-Vadis’ leden mee aan de Sylvestercross in Soest. Om 15.00 uur was de start van de prestatieloop van 9 km verdeeld in rondjes van steeds 3 km.  Zie hier hun gelopen tijden:
     Jaap Duijst  51:03  /  Alice Bos 51:48  / Dineke Beukers   59:17

Sylvertercross2015

Sponsors Sint-Nicolaasloop